måndag 30 maj 2011

"Åh kan vi inte skaffa en sån där liten rosa gris med öron som vippar" (*vipp vipp vipp*)



Obs! Vill inte uppmuntra köttäteri. Men när den springer över gröna ängen. Nåååååww.

Uppdatering: den här grisen verkar ha det bättre tycker Anna. Dom små grisöronen fladdrar där med. Jag tycker nog att citygross grisen är snäppet sötare.

5 kommentarer:

  1. När jag läste rubriken (innan jag såg filmen) trodde jag det var den där IKANO-bankenfilmen med den där knuttegrisen, som orsakat en del gullighetsrabalder här hemma. Men den här alltså... Han springer så långt för att bli slaktad? Då gillar jag IKANO-bankengrisens öde bättre.

    SvaraRadera
  2. ja det där med att han sedan blir till fläskkött hos citygross känns ju lite taskigt måste jag säga... Ska genast kolla IKANObankens gris.

    SvaraRadera
  3. Ääänpäään31 maj 2011 kl. 16:21

    Åh, uppdateringsomnämnande, minsann! IKANO-grisen är ju en minigris, och citygross-grisen är en kulting. Tänker jag mig. Jag gillar fladdrande grisöron på alla grisar. :)

    SvaraRadera
  4. Jo jag tror du har rätt. Så Citygross-grisen må vara söt men det är bara tillfälligt. Men om han får springa på ängar hela tiden kanske han blir en pigg och smärt och söt vuxengris. Kanske. Men vi kan inte ha honom i lägenheten. Får kanske hålla oss till marsvinen.

    SvaraRadera
  5. Ääänpäään1 juni 2011 kl. 17:07

    Om inte Citygross-grisen skulle hamnat i en Citygross-kyldisk hade den så småningom förvandlats till en sugga. Man hör ju på namnet vilket oattraktivt tillstånd det är. Man kan inte ha stora grisar i en lägenhet, jag är glad att du insett det. Guineapigs are fajn, though.

    (Insåg just att det är ett varierande antal ä:n i mitt charmiga nick)...

    SvaraRadera